Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I denne boken gir lege og hjerneforsker en innføring i hvordan kostholdet påvirker hjernen vår, og hva som styrer de matvalgene vi tar. Han gir konkrete tips om hva man bør spise og oppskrifter på mat som er sunn for kropp og hjerne. Riktig mat kan gjøre oss mer kreative, forebygge demens og hjertesykdommer og minske risikoen for depresjon. Det gis også tips om hjerneføde på eksamensdager og andre dager som krever god konsentrasjon. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001605pam 22002531 4500
*001107612
*008201208 a 0 00nob 2
*015 $a0602901$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-489-2745-7$binnbundet$cNkr 399.00
*08201$a613.2$zh$223/nor
*090 $bq$c613.2$dH
*100 0$aHjelle, Ole Petter$jn.$0(NO-TrBib)1535375976392$2bare
*24510$aMat for hjernen $cOle Petter Hjelle, Tine Mejlbo Sundfør
*250 $a1. utgave
*260 $aOslo$bKagge forlag$c[2021]
*300 $a165 sider$billustrasjoner i farger$c26 cm
*520 $aI denne boken gir lege og hjerneforsker en innføring i hvordan kostholdet påvirker hjernen vår, og hva som styrer de matvalgene vi tar. Han gir konkrete tips om hva man bør spise og oppskrifter på mat som er sunn for kropp og hjerne. Riktig mat kan gjøre oss mer kreative, forebygge demens og hjertesykdommer og minske risikoen for depresjon. Det gis også tips om hjerneføde på eksamensdager og andre dager som krever god konsentrasjon. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aErnæring$0kosthold$1613.2$2bibbi$41112822$9nob
*650 2$aHjernen $0menneskelig fysiologi$1612.82$2bibbi$41114741$9nob
*700 0$aSundfør, Tine Mejlbo$d1974-$eforf.$jn.$0(NO-TrBib)8075928$2bare
*85641$aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://aja.bs.no/f7626630-77a4-4372-8e61-e8393f6003a5/cover/original.jpg$3Omslagsbilde
*85641$aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://aja.bs.no/f7626630-77a4-4372-8e61-e8393f6003a5/cover/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde
*900 0$aMeljo Sundfør, Tine$zSundfør, Tine Mejlbo$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening