Forfatter
Tittel Naturleg: enkle matoppskrifter og jordnære gleder
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Kortreiste råvarer og stolte tradisjoner er utgangspunkt for velsmakende måltider. Margit Dale er tradisjonsmatformidler fra Setesdal. I denne kokeboken setter hun kunnskapen om tradisjonelle dyrkningsmetoder inn i dagens kontekst hvor behovet for en bærekraftig tilnærming til matproduksjon har blitt viktigere enn noen gang. Boken følger årstidene med dyrking, høsting og tilberedning av egne råvarer. Dale vil med dette slå et slag for et kortreist og sesongbasert kosthold. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001492pam 22002531 4500
*001120209
*008211213 a 0 00nno 2
*015 $a0644349$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-419-5674-4$binnbundet$cNkr 399.00
*08201$a641.59481$zh$223/nor
*090 $bq$c641.59481$dD
*100 0$aDale, Margit$d1975-$jn.$0(NO-TrBIB)1450443203856
*24510$aNaturleg$benkle matoppskrifter og jordnære gleder$cMargit Dale & Frode Verpe
*260 $aBergen$bVigmostad Bjørke$c[2022]
*300 $a280 sider$billustrasjoner i farger
*520 $aKortreiste råvarer og stolte tradisjoner er utgangspunkt for velsmakende måltider. Margit Dale er tradisjonsmatformidler fra Setesdal. I denne kokeboken setter hun kunnskapen om tradisjonelle dyrkningsmetoder inn i dagens kontekst hvor behovet for en bærekraftig tilnærming til matproduksjon har blitt viktigere enn noen gang. Boken følger årstidene med dyrking, høsting og tilberedning av egne råvarer. Dale vil med dette slå et slag for et kortreist og sesongbasert kosthold. Omtalen er utarbeidet av BS.
*546 $aNynorsk tekst
*650 1$aMatlaging$zNorge$1641.59481$2bibbi$41118394$9nob
*655 2$aKokebøker$2ntsf$4https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nor
*700 0$aVerpe, Frode$d1975-$eforf.$jn.$0(NO-TrBIB)1450443203848
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor
*950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor
*996 $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=656407&SU=6475$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening