Grimstad bibliotek

Rundt bordet: god mat for hele familien
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Rundt bordet: god mat for hele familien
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • q641.5 W
Eier
  • Grimstad
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2009
Noter
  • enne moderne kokeboken har fokus på hvordan enkel planlegging kan gjøre familielivet mye mindre stressende. Den minner oss på hvor hyggelig det er å samle familien rundt et godt måltid, enten ved middagsbordet eller ute på tur. Boken er delt inn etter ukedagene med ett tema for hver dag. Forfatterne kommer med gode råd til travle foreldre, og tipser om hvordan man enklest kan få barna til å spise sunt. Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
  • 978-82-8188-039-9
  • 978-82-525-7149-3
Tilgjengelige
  • 0/0
Venteliste
  • 0 (0)
*000     nam         1
*00148689
*008                      a     0    00nob 2
*015  $a0241475$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-8188-039-9$bib.$cNkr 279.20
*020  $a978-82-525-7149-3
*08231$a641.5$zh$25
*090  $bq$c641.5$dW
*100 0$aWang, Ann Kristin$d1966-$jn.
*24510$aRundt bordet$bgod mat for hele familien$cAnn Kristin Wang, Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley
*260  $aOslo$bVersal$c2009
*300  $a228 s.$bkol. ill.
*505  $aHar innholdsfortegnelse, register
*520  $aenne moderne kokeboken har fokus på hvordan enkel planlegging kan gjøre familielivet mye mindre stressende. Den minner oss på hvor hyggelig det er å samle familien rundt et godt måltid, enten ved middagsbordet eller ute på tur. Boken er delt inn etter ukedagene med ett tema for hver dag. Forfatterne kommer med gode råd til travle foreldre, og tipser om hvordan man enklest kan få barna til å spise sunt.
*650 1$aMatlaging$1641.5$2BS$9nor
*700 0$aHensley, Jim$emedforf.
*700 0$aHensley, Nina Dreyer$d1962-$emedforf.$jn.
*850  $aGrimstad
*900 0$aDreyer Hensley, Nina$zHensley, Nina Dreyer$9nor
*950 0$aOppskrifter$zMatlaging$9nor
*950 0$aKokebøker$zMatlaging$9nor
*950 0$aKokebøker$zMatlaging
*950 0$aOppskrifter$zMatlaging
*950 0$aKoking$zMatlaging
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til