Forfatter
Tittel Fleksitarianerens kokebok: mye grønt, litt kjøtt
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter En fleksitarianer har hovedsakelig et plantebasert kosthold, men spiser likevel noe fisk og kjøtt samt egg og melk. I denne kokeboken viser Eleonora von Essen hvordan du enkelt kan lage grønnere måltider. I oppskriftene spiller grønnsakene hovedrollen, mens kjøttet er med i kulissene. Her er blant annet forslag til flere treretters menyer, trøstemat, fingermat til mange, forskjellige søtsaker og mye mer. Et eget kapittel er viet retter som er lette å like for barn og skeptikere.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001471 am 2200301 4500
*00173918
*008 a 00nob 2
*015 $a0441379$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-316-0934-6$bib.$cNkr 199.00
*035 $a0441379
*035 $a262374
*041 $hswe
*08231$a641.5$zh$25
*090 $bq$c641.5$dE
*100 0$aEssen, Eleonora von$d1978-$jsv.
*24010$aFlexitarianens kokbok
*24510$aFleksitarianerens kokebok$bmye grønt, litt kjøtt$cEleanora von Essen ; [oversatt av Bente-Lill og Terje Øygard]
*260 $aOslo$bSpektrum$c2015
*300 $a176 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aEn fleksitarianer har hovedsakelig et plantebasert kosthold, men spiser likevel noe fisk og kjøtt samt egg og melk. I denne kokeboken viser Eleonora von Essen hvordan du enkelt kan lage grønnere måltider. I oppskriftene spiller grønnsakene hovedrollen, mens kjøttet er med i kulissene. Her er blant annet forslag til flere treretters menyer, trøstemat, fingermat til mange, forskjellige søtsaker og mye mer. Et eget kapittel er viet retter som er lette å like for barn og skeptikere.
*574 $aOriginaltittel: Flexitarianens kokbok
*650 1$aMatlaging$1641.5$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*700 0$aØygard, Bente-Lill$d1957-$eovers.$jn.
*700 0$aØygard, Terje$d1958-$eovers.$jn.
*900 0$aVon Essen, Eleonora$zEssen, Eleonora von$9nor
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening