Forfatter
Tittel Den siste fristelse : kaker, desserter og ost
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I "Den siste fristelse" byr Arne Brimi på sine favorittdesserter. Kapitlene er delt inn i Bær, Frukt, Fryst, Kaker, Ost og Tradisjon og Klassikere. Oppskriftene er en blanding av gamle og nye, og sammen er de med på å ivareta og fornye den norske matkulturen. Med seg på laget har Brimi fått kollega og konditor Per Ivar Berget.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001312 am 2200265 4500
*00182516
*008 a 00nob 2
*015 $a0184863 $bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-8188-028-3 $bib. $cNkr 279.20
*08231$a641.86 $zh $25
*08231$a641.865 $25
*090 $bq $c641.86 $dB
*100 0$aBrimi, Arne$d1957-$jn.
*24514$aDen siste fristelse $bkaker, desserter og ost $cArne Brimi ; tekst: Ole Bjørner Loe Welde ; foto: Mette Møller ; maten er laget av Arne Brimi og Per Ivar Berget $wsiste fristelse
*260 $a[Oslo] $bVersal$c2008
*300 $a148 s. $bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aI "Den siste fristelse" byr Arne Brimi på sine favorittdesserter. Kapitlene er delt inn i Bær, Frukt, Fryst, Kaker, Ost og Tradisjon og Klassikere. Oppskriftene er en blanding av gamle og nye, og sammen er de med på å ivareta og fornye den norske matkulturen. Med seg på laget har Brimi fått kollega og konditor Per Ivar Berget.
*650 1$aDesserter$0matlaging$1641.86$2BS $2BS $9nob
*650 2$aKaker$1641.86/53$2BS $2BS $9nor
*700 0$aWelde, Ole Bjørner Loe$d1976-$eforf. $jn.
*700 0$aBerget, Per Ivar$d1980-$emedarb. $jn.
*700 0$aMøller, Mette$d1965-$efotogr. $jn.
*900 0$aLoe Welde, Ole Bjørner $zWelde, Ole Bjørner Loe $9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening