Forfatter
Tittel Spis det beste året rundt
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
År
Noter Bruk sesongens friskeste råvarer, og lag den beste maten. Mat som er dyrket og spist i sin naturlige sesong smaker alltid best. I Spis det beste året rundt tar Annabel oss med på en reise gjennom årstidene, og med utgangspunkt i sin egen hage inspirerer hun oss til å bruke ferske råvarer og lage retter som inneholder det beste sesongene har å by på. Boken inneholder også nyttige tips om dyrking, behandling av råvarer og ernæring.Du kan se Annabel lage en rekke av rettene fra boken på www.annabel-langbein.comAnnabel Langbeins forrige bok, Annabels kjøkken, kom ut på norsk i 2007.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001489nam 22002891 4500
*00193849
*008080131s2008 no ar 00nob 9
*015 $a150094980$bBokbasen AS
*019 $bl
*020 $a978-82-8188-038-2$bh.$grettet$z9788252568271
*025 $a9788281880382
*040 $aBokbasen AS
*0411 $anob$heng
*0820 $b641.5$cL$zh$223/nor
*090 $aq$b641.5$cL
*10010$aLangbein, Annabel$jNZ$8f
*24010$aEat fresh
*24510$aSpis det beste året rundt
*260 $aOslo$bVersal$c2008
*300 $a240 s.$bill.$c26 cm
*520 $aBruk sesongens friskeste råvarer, og lag den beste maten. Mat som er dyrket og spist i sin naturlige sesong smaker alltid best. I Spis det beste året rundt tar Annabel oss med på en reise gjennom årstidene, og med utgangspunkt i sin egen hage inspirerer hun oss til å bruke ferske råvarer og lage retter som inneholder det beste sesongene har å by på. Boken inneholder også nyttige tips om dyrking, behandling av råvarer og ernæring.Du kan se Annabel lage en rekke av rettene fra boken på www.annabel-langbein.comAnnabel Langbeins forrige bok, Annabels kjøkken, kom ut på norsk i 2007.
*574 $aOriginaltittel: Eat fresh
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS$9nob
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS$9nno
*70010$aMcLean, Aaron$eillustr.$8m
*70010$aTjørve, Irene Inman$d1959-$eovers.$jNO$0(NO-TrBIB)90918695$8f
*90010$aInman Tjørve, Irene$zTjørve, Irene Inman$jNO
*90010$aTjørve, Ina Irene Inman$zTjørve, Irene Inman$jNO
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening