Grimstad bibliotek

Rest: hvordan utnytte råvarene, bekjempe matsvinn og spise som en konge
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Rest: hvordan utnytte råvarene, bekjempe matsvinn og spise som en konge
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • q641.5 Ø
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2021
Noter
  • Matsvinn er en stor utfordring. I Norge kastes omtrent en tredjedel av all mat ifølge den offisielle statistikken, og da er ikke den maten som aldri kommer frem til industri, butikk og forbruker medregnet. På Restaurant Rest i Oslo har man snudd dette på hodet. Her blir hver lille del av råvaren utnyttet til det fulle. Denne filosofien formidler Jimmy Øien videre i kokeboken Rest. Her får man tips om hva man kan gjøre med overmodne bananer og bløte tomater, og hvordan hele fisken blir til smaklige måltider. Boken inneholder også en rekke råd om tilberedning- og konserveringsmetoder som fermentering, sylting, safting, speking og konfitering. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
  • 978-82-489-2646-7
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00002054pam  22002771  4500
*001117274
*008210528                a       0  00nob 2
*015  $a0618484$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-489-2646-7$binnbundet$cNkr 449.00
*08201$a641.552$zh$223/nor
*090  $bq$c641.5$dØ
*100 0$aRuud, Øystein$d1963-$jn.$0(NO-TrBIB)15028074
*24510$aRest$bhvordan utnytte råvarene, bekjempe matsvinn og spise som en konge$cØystein Ruud, Jimmy Øien ; foto: Stian Broch
*260  $aOslo$bKagge forlag$c[2021]
*300  $a213 sider$billustrasjoner i farger$c27 cm
*520  $aMatsvinn er en stor utfordring. I Norge kastes omtrent en tredjedel av all mat ifølge den offisielle statistikken, og da er ikke den maten som aldri kommer frem til industri, butikk og forbruker medregnet. På Restaurant Rest i Oslo har man snudd dette på hodet. Her blir hver lille del av råvaren utnyttet til det fulle. Denne filosofien formidler Jimmy Øien videre i kokeboken Rest. Her får man tips om hva man kan gjøre med overmodne bananer og bløte tomater, og hvordan hele fisken blir til smaklige måltider. Boken inneholder også en rekke råd om tilberedning- og konserveringsmetoder som fermentering, sylting, safting, speking og konfitering. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aRestemat$0matlaging$1641.552$2bibbi$41137704$9nor
*655 2$aKokebøker$2ntsf$4https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nor
*700 0$aØien, Jimmy$d1992-$eforf.$jn.$0(NO-TrBIB)1634286305226
*700 0$aBroch, Stian$d1981-$efotogr.$jn.$0(NO-TrBIB)12060764
*856  $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/40fbe772-af55-4b99-a4b4-73269dc9114a/cover/original.jpg$3Omslagsbilde
*856  $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/40fbe772-af55-4b99-a4b4-73269dc9114a/cover/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor
*950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor
*996  $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=648523&SU=6475$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Bilder 
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Grimstad bibliotek - HovedbiblioteketKokebøker