Forfatter
Tittel Grønn gourmet: økologiske fristelser gjennom fire årstider
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Kjøkkensjef Bente Westergård brenner for den økologiske smaksdimensjonen. På vakre Hellviktangen gård i Oslofjorden driver hun spisestedet Grønn Gourmet, basert på økologiske og kortreiste råvarer - i skjønn forening med det sesongen tilbyr av markens grøde. I denne boken deler hun sine kunskaper om hvordan du kan bringe det økologiske aspektet inn i ditt eget kjøkken, og lage sammensatte menyer i takt med årstiden.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001568pam 22002291 4500
*001125027
*008221130 a 0 00nob 2
*015 $a0671429$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-93359-04-3$binnbundet$cNkr 449.00
*08201$a641.563$zh$223/nor
*090 $bq$c641.5$dWES
*100 0$aWestergaard, Bente$d1948-$jn.$0(NO-TrBIB)99009014
*24510$aGrønn gourmet$bøkologiske fristelser gjennom fire årstider$cBente Westergaard ; med fotografier av Marte Garmann
*260 $a[Nesodden]$bIris forlag$c2023
*300 $a21 sider$billustrasjoner i farger
*520 $aKjøkkensjef Bente Westergård brenner for den økologiske smaksdimensjonen. På vakre Hellviktangen gård i Oslofjorden driver hun spisestedet Grønn Gourmet, basert på økologiske og kortreiste råvarer - i skjønn forening med det sesongen tilbyr av markens grøde. I denne boken deler hun sine kunskaper om hvordan du kan bringe det økologiske aspektet inn i ditt eget kjøkken, og lage sammensatte menyer i takt med årstiden.
*650 1$aØkologisk dyrkede matvarer$0matlaging$1641.563$2bibbi$41128466$9nob
*700 0$aGarmann, Marte$d1976-$efotogr.$jn.$0(NO-TrBIB)11061597
*856 $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/e9653065-308a-4d20-b46d-2ae55046498f/original.jpg$3Omslagsbilde
*856 $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/e9653065-308a-4d20-b46d-2ae55046498f/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde
*996 $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=671684&SU=6475$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening